Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Министарство одбране расписало оглас за избор 10 кадета за образовање на иностраним војним академијама

Датум објаве: 27.03.2018 12:30 | Аутор: мод

Испис Штампај страницу


Министарство одбране данас је, за потребе Војске Црне Горе расписало јавни оглас за избор 10 кадета и кадеткиња за образовање на војним академијама у Италији, Македонији и Хрватској, почев од студијске 2018/19. године.

Министарство одбране извршиће избор по једног кадета за Војну академију копнене војске у Модени, смјер Транспорт и материјали и за Поморску војну академију у Ливорну, смјер Официр палубе.

Три кадета биће уписана на Војну академију “Генерал Михаило Апостолски” у Скопљу, при чему ће се смјерови бирати по потреби службе, у четвртом семестру, а пет на Војну академију “Др Фрањо Туђман” у Загребу, двоје на смјер Војно инжињерство и троје на смјер Војно поморство у Сплиту.

Опште и посебне услове за јављање на оглас, као и остале детаље, заинтересована лица могу наћи на линку хттп://www.одбрана.гов.ме/библиотека/огласи и у данашњем броју дневног листа Побједа.

Оглас ће бити отворен 15 дана од дана објављивања.

Више информација можете добити путем телефона 020 483 482 и 020 483 554, радним данима од 8,00 до 14,00 сати.

Кандидати који се пријављују на јавни оглас, пријавну документацију шаљу на адресу - Министарство одбране, Директорат за људске ресурсе,Улица Јована Томашевића бр. 29, Подгорица, са назнаком „За јавни оглас за образовање на војним академијама“.


Оглас се налази у наставку: ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ