Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Волков са средњошколцима о војном позиву

Волков са средњошколцима о војном позиву
Датум објаве: 29.11.2019 15:13 | Аутор: мод

Испис Штампај страницу


мод

Генерални директор Директората за људске ресурсе у Министарству одбране, Михаило Волков, састао се са ученицима шест подгоричких средњих школа, који су учествовали у активности ''Војска и млади'', на војном аеродрому ''Књаз Данило'', како би захвалио на њиховом учешћу.

Подсјећамо да су ученици Грађевинске школе „Инж. Марко Радевић“, Средње машинске школе „Иван Ускоковић“, Средње хемијске школе „Спасоје Распоповић“, Електротехничке школе „Васо Алигрудић“, Стручне медицинске школе и Умјетничке школе за музику и балет „Васа Павић“ заједно са војним лицима радили на областима за које се тренутно образују, што су представили на самом догађају. 

 

 

Волков је истакао да Црна Гора има квалитетне младе људе, који својим знањем и компетенцијама могу да допринесу Војсци Црне Горе. Нагласио је да нас управо њихова преданост и посвећеност у пројектима за младе које Министарство одбране спроводи, мотивише да снажније радимо на њиховом унапрјеђењу и осмишљавању. 'Циљ је да повећамо степен информисаности о Војсци Црне Горе, а драго нам је што смо неке од вас кроз непосредну комуникацију успјели да подстакнемо да размишљате о војном позиву', поручио је Волков.

 

Ученицима је предочио могућности образовања на иностраним војним академијама, стипендирања и запослења и одговара на питања, како би у том смислу све недоумице биле отклоњене.

мод