Manja slova Veća slova RSS
>

Bošković: Objekti u kasarni u Maslinama biće rekonstruisani i prije roka

Bošković: Objekti u kasarni u Maslinama biće rekonstruisani i prije roka
Datum objave: 05.03.2020 14:20 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


mod

Rekonstrukcija dva objekta u kasarni Marko Miljanov Popović u podgoričkom naselju Masline  biće završena i prije predviđenog roka, tako da će oni već od sredine godine biti u funkciji, kako bi Logistički bataljon i Vojna policija imali bolje smještajne i uslove za rad, ocijenio je ministar odbrane Predrag Bošković tokom obilaska građevinskih radova.

Bošković je naglasio da je ulaganje u infrastrukturu jedan od ključnih prioriteta, nakon što je završena modernizacija značajnog dijela oružanih snaga.

„Ovaj početak je ohrabrujući, s ovim aktivnostima treba da nastavimo. U bliskoj budućnosti ćemo imati kasarnu u Maslinama u potpunosti u funkciji, gdje će biti smještena glavnina naših kapaciteta, prije svega vezanih za glavni grad“, ocijenio je ministar.

Predstavnik kompanije „Bemax“, koja izvodi radove, Đorđe Bjelanović kazao je da je zadovoljan tempom kojim odmiču radovi.

„Zadovoljni smo, napredujemo, trudićemo se da završimo sve prije roka, a nema razloga da to  i ne uradimo“, naglasio je on.

mod