Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Као и више пута до сада г-дин Николић покушава оправдати своју срамну политику пребацујући кривицу на друге

Као и више пута до сада г-дин Николић покушава оправдати своју срамну политику пребацујући кривицу на друге
Датум објаве: 30.04.2020 10:57 | Аутор: Биро за односе са јавношћу МО

Испис Штампај страницу


Министарство одбране Црне Горе још једном истиче да за оно што се догодило прије 21 годину није одговорна црногорска власт, као нити један појединац у нашој земљи.


За све ове године нико ништа није прикривао. Зато смо у обавези да у континуитету подсјећамо да је Ваш идол, као и Ваша политика, покренула акцију међународних снага за спрјечавање прогона и геноцида над мањинским народима на Балкану. Нажалост, страдали су невини и недужни људи, који би требало да буду на савјести Вама, управо због такве политике, која и дан данас покушавате оживјети, чему свједочи Ваше саопштење. 

Још једном истичемо на овај дан да је 1999.година била година страдања свих оних који се нијесу слагали са политиком Слободана Милошевића, а коју сте Ви свесрдно помагали. Тадашња политика Београда на коју Црна Гора, нажалост, није имала утицаја, донијела је жртве. И управо та успомена, била је одлучујући подстицај да у годинама које слиједе донесемо најбоље одлуке. Црна Гора је постала своја, независна и међународно поштована, што Вас и Вама сличне највише боли. 
 
Жалимо што се сваке године, по устаљеној матрици, људска трагедија користи за промоцију политичких интереса. То, сигурни смо, већина грађана је прозрела. На крају подсјећамо и то да је Црна Гора грађанска, мултиетничка и мултирелигијска држава, која је сачувала свој склад, што се непрестано потврђује, па и ових дана, када се суочавамо са једним од највећих изазова у овом вијеку. То богатство које има Црна Гора нећемо Вам дозволити да урушите.

Биро за односе са јавношћу Министарства одбране