Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Обавјештење о НАТО огласу

Обавјештење о НАТО огласу
Датум објаве: 11.05.2020 13:00 | Аутор: Биро за односе са јавношћу МО

Испис Штампај страницу


НАТО је 29. априла објавио 12 слободних мјеста за запошљавање младих професионалаца у оквиру НАТО Програма за младе професионалце (Yоутх Профессионалс Программе), на период од три године, у три различита НАТО тијела. Програм нуди успјешним кандидатима могућност стицања јединственог међународног искуства које ће утицати на њихов лични и професионални развој.


Општи услови за кандидате су да имају држављанство земље чланице НАТО, више од 21 годину живота, најмање једну годину професионалног искуства које подразумијева пуно радно вријеме и/или стажирање, мастер или еквивалентну диплому признате високо образовне институције и добро знање једног од службених НАТО језика (енглески/француски). Специфични услови зависе од позиције.

Области рада: иновације и технологије; сајбер одбране; операције, истраживања и аналитика; инжењерија, логистика и снабдијевање; безједносни и обавјештајни послови; међународно политички послови; стратешко комуницирање и маркетинг; менаџмент, финансије и економија; правни послови; управљање људским ресурсима и развој; управљање програмима и пројектима и информационо-комуникационе технологије.

Млади професионалци ће примати компететивну плату и остале бенефите, укључујући одлично здравствено осигурање, надокнаду за путне трошкове за долазак на дужност и одморе који трају 30 дана. Такође, успјешним кандидатима се пружа могућност усавршавања и обуке током трајања Програма.

Огласи су отворени до 31. маја, а пријављивање се врши онлине отварањем налога на wеб страници:  хттпс://нато.талео.нет/цареерсецтион/2/јобсеарцх.фтл?ланг=ен

Цјелокупан процес селекције се врши онлине и састоји се из три фазе: иницијалне и двије селекционе процјене.

Више о програму можете наћи на линку: хттпс://www.нато.инт/цпс/ен/натохq/175210.хтм и брошури у наставку: Yоунг Профессионалс Программе Овервиеw


Биро за односе са јавношћу Министарства одбране