Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Министар одбране обишао објекте Морнарице Војске Црне Горе

Министар одбране обишао објекте Морнарице Војске Црне Горе
Датум објаве: 01.06.2020 15:01 | Аутор: Биро за односе са јавношћу МО

Испис Штампај страницу


Министар одбране Предраг Бошковић са начелником Генералштаба, генерал-мајором Драгутином Дакићем и сарадницима обишао је објекте Војске Црне Горе на приморју, од Херцег Новог до Улциња.


Министар је поручио да је након модернизације ваздухопловних и копнених оружаних снага, највећи изазов инфраструктура коју посједује Војска, као и сама Морнарица.

'Морнарица Војске Црне Горе још није у потпуности реформисана, како би на најбољи начин служила интересима Црне Горе. То је и била тема заједничког састанка, да видимо како у наредном периоду ријешити један значајан број изазова, као што је опремање, боља формацијска структура и прилагођавање ономе што су интереси државе каква је Црна Гора', истакао је министар Бошковић.

Он је казао да је обилазак локација од Херцег Новог до Улциња био изузетно користан, јер се у отвореној расправи дошло до одређених рјешења, која, како је истакао, могу значити ново свијетло за Морнарицу ВЦГ.

'Неке локације које смо данас обишли су са аспекта Војске Црне Горе перспективне, неке то нису и биће предате другим државним органима на управљање, како би се валоризовале на најбољи начин', закључио је министар.


Биро за односе са јавношћу Министарства одбране