Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Женска стрељачка екипа ВЦГ остварује завидне резултате

Женска стрељачка екипа ВЦГ остварује завидне резултате
Датум објаве: 17.06.2020 12:17 | Аутор: Биро за односе са јавношћу МО

Испис Штампај страницу


Начелник Генералштаба Војске Црне Горе генерал мајор Драгутин Дакић, примио је најбоље представнице стрељачке екипе ВЦГ, награђене у категорији пиштољ на „В Купу Независности у прецизном стрељаштву“ у Никшићу.

 
Том приликом, начелник Генералштаба је у име министра одбране и своје лично име честитао и изразио задовољство за изузетне резултате вриједне пажње. Он је казао да су очекивања испуњена, јер је уложен рад и огромно залагање.

„Освајањем првог мјеста на Купу, Војска Црне Горе је представљена на ваљан и примјеран начин широм државе, посебно за спрот који је традиционално подразумијевао учешће мушкараца. Тиме су чланице женске екипе у стрељаштву ВЦГ још једном показале да су равноправне са својим мушким колегама“, казао је Дакић.

У нади да ће у наредном периоду њихов таленат бити препознат на међународом плану, пожелио им је пуно успјеха у спортском, професионалном и личном животу, уз истицање велике подршке од стране Министарства и Војске.

Женску екипу која је у претходном периоду освајала значајна признања и на претходним такмичењима чине поручница Јелена Пашић из Чете специјалних снага, водница Роса Лалић Мујовић из Чете војне полиције и професорица Бранка Вујичић, запослена у Центру за обуку у Даниловграду.

мод

Биро за односе са јавношћу Министарства одбране