Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јединство војске нећете пољуљати лажним саопштењима и јефтиним манипулацијама

Јединство војске нећете пољуљати лажним саопштењима и јефтиним манипулацијама
Датум објаве: 13.07.2020 16:08 | Аутор: Биро за односе са јавношћу МО

Испис Штампај страницу


Колико је таблодиним порталима у Црној Гори стало до истине најбоље се види из саопштења које су претходног дана на брзину саставили, безуспјешно покусавајући да пољуљају јединство Војске Црне Горе.


Наиме, прије неколико дана исте структуре су објавиле да је 123 припадника ВЦГ подржало политичке протесте у организацији СПЦ. Ова бескрупулозна манипулација доживјела је тотални фијаско, јер је јавност јасно увидјела да 90% лица на том списку не припадају ВЦГ.

Јуче су, покушавајући да ублаже штету коју су сами себи нанијели, потонули још дубље у њима својствено блато лажи и обмана, те су доставили списак од 180 људи који су потписали исти тај памфлет.

На том списку, медјутим, нема ниста ново када су у питању припадници ВЦГ који се не дају упецати на њихову мрезу манипулација и подаништва тудјим интересима. Оно што је посебно интересантно као показатељ колико су потписивачи и инспиратори овог памфлета безнадежни, јесте то што се на списку сада појављују особе које никакве везе немају, нити су икада имали са ВЦГ! Такав је примјер извјесног Страда Туровића, активисте Демократског фронта са Коника.

Све ово довољно говори о томе колико је озбиљан памфлет који су креирали за политичку промоцију српске цркве у Црној Гори.

Господо, не трујте народ лажима и почните да поштујете државу у којој живите. Само тако ћете избјећи понижење пред покољењима која долазе, јер ћете остати упамћени по вашим покушајима да војску окренете против државе за коју су се заклели да ће и живот положити. Има нас довољно са ове стране да вам то не дозволимо и Црну Гору одбранимо од вас и вама сличним.

Биро за односе са јавношћу Министарства одбране