Manja slova Veća slova RSS
>

Jedinstvo vojske nećete poljuljati lažnim saopštenjima i jeftinim manipulacijama

Jedinstvo vojske nećete poljuljati lažnim saopštenjima i jeftinim manipulacijama
Datum objave: 13.07.2020 16:08 | Autor: Biro za odnose sa javnošću MO

Ispis Štampaj stranicu


Koliko je tablodinim portalima u Crnoj Gori stalo do istine najbolje se vidi iz saopštenja koje su prethodnog dana na brzinu sastavili, bezuspješno pokusavajući da poljuljaju jedinstvo Vojske Crne Gore.


Naime, prije nekoliko dana iste strukture su objavile da je 123 pripadnika VCG podržalo političke proteste u organizaciji SPC. Ova beskrupulozna manipulacija doživjela je totalni fijasko, jer je javnost jasno uvidjela da 90% lica na tom spisku ne pripadaju VCG.

Juče su, pokušavajući da ublaže štetu koju su sami sebi nanijeli, potonuli još dublje u njima svojstveno blato laži i obmana, te su dostavili spisak od 180 ljudi koji su potpisali isti taj pamflet.

Na tom spisku, medjutim, nema nista novo kada su u pitanju pripadnici VCG koji se ne daju upecati na njihovu mrezu manipulacija i podaništva tudjim interesima. Ono što je posebno interesantno kao pokazatelj koliko su potpisivači i inspiratori ovog pamfleta beznadežni, jeste to što se na spisku sada pojavljuju osobe koje nikakve veze nemaju, niti su ikada imali sa VCG! Takav je primjer izvjesnog Strada Turovića, aktiviste Demokratskog fronta sa Konika.

Sve ovo dovoljno govori o tome koliko je ozbiljan pamflet koji su kreirali za političku promociju srpske crkve u Crnoj Gori.

Gospodo, ne trujte narod lažima i počnite da poštujete državu u kojoj živite. Samo tako ćete izbjeći poniženje pred pokoljenjima koja dolaze, jer ćete ostati upamćeni po vašim pokušajima da vojsku okrenete protiv države za koju su se zakleli da će i život položiti. Ima nas dovoljno sa ove strane da vam to ne dozvolimo i Crnu Goru odbranimo od vas i vama sličnim.

Biro za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane