Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Војска ће радове на путу Косаница - Глибаћи - Бобово завршити за годину и по

Војска ће радове на путу Косаница - Глибаћи - Бобово завршити за годину и по
Датум објаве: 15.10.2020 13:03 | Аутор: мод

Испис Штампај страницу


Министар одбране Предраг Бошковић је са начелником Генералштаба Војске Црне Горе, генерал мајором Драгутином Дакићем обишао радове на путу Косаница - Глибаћи - Бобово. Радови на тој дионици започели су средином јуна.
" Војска је до сада одрадила преко 2 километра овог пута. Као што је познато, дионица је дуга 22 километра. Оно што смо данас видјели генерал Дакић и ја даје оптимизам да се дионица заврши у наредних годину, до годину и по, зависно од тога колико ће временске прилике дозволити да се на овом потезу могу обављати инжењерски радови", поручио је Бошковић. Он је казао да је план да се до краја идуће године или средином 2022.године дионица пута преда другим институцијама, које треба да преузму даље радове и поставе асфалт.

"Велику захвалност дугујемо Руднику угља, општини Пљевља и мјештанима овог краја који заједно са Војском, практично даноноћно раде на дионици. То нам даје за право да можемо да са пуно оптимизма кажемо да ће све бити завршено онако како је било предвидјено, али и обећано", закључио је министар Бошковић.
мод